Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Open Call DKV Impacta Spain

May 10

Open Call DKV Impacta Spain

DKV Impacta – an initiative of social innovation in health which we aim to go beyond the financing of projects since we offer to the professionals of the social organizations and entrepreneurs accompanying, mentoring and training in business model and strategy through the use of various innovation methodologies. Who can apply? Foundations, associations and social entrepreneurship initiatives. Deadline: May 10, 2020

DKV renova la seva clàssica Convocatòria d’Ajudes i Subvencions per a entitats socials llançant una nova iniciativa: DKV Impacta és una iniciativa d’innovació social en salut amb la qual pretenem anar més enllà del finançament de projectes, ja que oferim als professionals de les entitats socials i als emprenedors acompanyament, mentoria i formació en estratègia i model de negoci mitjançant l’ús de diverses metodologies d’innovació.

 Fundacions, associacions i iniciatives d’emprenedoria social.

Què cerquem?

Solucions a contextos de vulnerabilitat social i de salut que es generen en dos àmbits:

  1. La degradació del medi ambient i els efectes del canvi climàtic en la salut de les persones.
  2. La prevenció de qualsevol mena de malalties que tenen un impacte més directe en col·lectius d’exclusió i de vulnerabilitat social.

Quines fases té DKV Impacta?

  • Fase 0 – Recepció i preselecció de projectes: del 25 febrer al 10 de maig. Se seleccionaran deu projectes finalistes.
  • Fase 1 – Formació i millora dels deu projectes seleccionats: del 21 maig a 12 juliol. Els dies 9 i 10 de juny es faran uns tallers presencials a la seu de DKV a Saragossa.
  • Fase 2 – Selecció de cinc projectes guanyadors, acompanyament especial i mentoria: a partir del 23 de juliol DKV premiarà amb 15.000 € els cinc projectes guanyadors.

Con más de 2.000 empleados, en Grupo DKV damos servicio a 2 millones de clientes en todo el territorio nacional. Somos una Compañía del Grupo Asegurador ERGO, líder europeo en seguros médicos.

Open Call DKV Impacta Spain

European Digital Health Open Calls

Details

Date:
May 10
Event Category:
Event Tags:
, ,